Syabas PAS Pahang

sumber; http://abumuttaqin.blogspot.com

PAS PAHANG MEJU SETAPAK LAGI



Inilah bangunan tiga tingkat yang PAS Pahang beli dengan harga RM300,000 - semua ahli diminta menginfaqkan wang untuk membayar bangunan tu... Kan hebat PAS ada bangunan sendiri ditengah bandar, lokasinya berhampiran dengan Celcom, Amanah Raya, dan Bank Islam. sama-samalah membantu PAS Pahang merealisasikan projek terbaru ini, selain itu PAS Pahang juga akan meneruskan pembinaan kompleksnya di Kerdau dengan membina dataran seluas dua ekar dalam masa terdekat ini... untuk maklumat lanjut telefon 09 2965143 (Roslan)

Bagi pas lipis bila lagi ingin membuktikan kepada masyarakat bahawa kita di lipis juga mampu memiliki harta sperti orang lain, tak laaa nak menumpang di rumah anak anak jer.... masyarakatpun akan menilai yang kita boleh berdiri dengan kaki sendiri. untuk itu jom kita ahli dan penyokong pas di lipis sama sama kita berganding bahu memajukan dan menjadikan pas lipis disegani kawan dan lawan.

izwan said; orang PAS berlumba lumba membuat sodaqotul jariah dengan infaqkan harta mereka dijalan Allah. Orang umno dapat duit dari komisen 10% projek projek. bolehla selagi jadi kerajaan. tue yang tak heran boleh buat bangunan besar besar macam di lipis skang nih, tunggula bila tersungkur menjadi pembangkang pulak nanti.

0 comments: